Pust!

Vilken dag igår! Lång glad dag med massor av målande och härligt solskensväder.

Vi började dagen med att maken ”sov” och jag och ungarna gjorde morgonmål åt honom. 7-åringen fick imponera med sina barrista-talanger – en alldeles perfekt caffe latte (pappan har drillat honom väl!) och småttorna smörde smörgåsar av hjärtans lust.

Sen lämnade jag familjen åt sitt öde och gav mej ut och upp och målade en gavel. Huu, så högt upp jag var! Ingen lätt grej för en sån som jag som har en tendens att få svindel, men jag intalade mej själv hela tiden att det är bara i mitt huvud, allt går bra, jag är egentligen inte alls högt uppe om jag bara tittar framåt och inte neråt. Efter några timmar hade jag vant mej och då gick det bättre.

Timmarna gick och jag målade på och ungarna blev barnpassade och vi fick folk på talko igen.

Det målades lite överallt på huset. Vi nådde inte längre på bakgården, men nu är hela baksidan skrapad och tvättad och klar för resten av målandet.

Dom här två gavlarna blev nästan färdigmålade.

Lite färg saknas i ett hörn där det var lite svårt att komma åt, och så ska vi ersätta några brädor längst ner, men det är allt som alltså återstår på den här gaveln. Inte illa!

Några gula färgfläckar behöver bli övermålade, sen är också den här gaveln färdigmålad. Det är ett helt annat hus nu känns det som!

Åh, så skönt att ha kommit så här långt med målandet! Nu ska jag ta det lite lugnt några dagar och ha muskelvärk, sen ska det målas färdigt 🙂

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

9 Replies to “Pust!”

 1. SoF

  Vilken fröjd att få se detta ”nya” hus växa fram genom ommålningen.

  Å så är det ju så skönt att se andra arbeta. 😉

  Soliga hälsningar!

  Reply
 2. Rebecca

  Duktiga Noel! *impad* Och vettdu huset blir så sjuuukt fint, ännu finare nu när det blir målat i de där färgerna, galet snyggt

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *