Griffeltavla i köket


När vi renoverade köket så blev det lägligt en tom del av väggen till höger om vedspisen. Jag tog och målade den med griffeltavelfärg och oj, vad vi använder den här väggen! Hela tiden har vi nåt som vi behöver skriva ner, läseordningar och bonussystem och påminnelser och julmenyer och annat.

Barnen har också skoj när dom får rita på tavlan. Det är nästan lika roligt att sudda ut tycker dom.

Uppe till höger sitter dom här två hjärtana med en duva i mitten. Det är ett centralamerikanskt hantverk som jag köpte åt min man för flera år sedan. Ser nästan ut som en tatuering, lite sådär ruffare variant av hjärtan och duva tycker jag. Den piggar upp den annars så svarta tavlan precis lagom tycker jag.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

7 kommentarer

  1. Jättefint & praktiskt! En sån skulle vara bra att ha.
    Ha ett fint veckoslut!

  2. Likelikelike-jag vill också ha, men har ingen ledig vägg! 🙁

  3. Den är så härligt stor er griffeltavla! I like!

  4. Vi har också en sån griffeltavle-vägg (dock något mindre) och den används verkligen flitigt! 🙂

  5. Så fint kök du har! Perfekt med en sådan griffeltavle-vägg! Jag skulle behöva ha en hel sådan vägg för mig själv istället för alla lappar jag skriver och aldrig hittar…

  6. Ser jättetrevligt ut. Jag har funderat göra samma sak med wc-dörren som borde målas i något skede, men är rädd att det blir för mörkt med svart då vi inte har så mycket ljus i nedre våningen. Men oj vad barn skulle älska det där 🙂

  7. Åhh så fint! Jag har precis målat en mindre griffeltavla i hallen… skall bara skaffa mig lite kritor med! Hjärttavlan var urfiin!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *