Detaljer från barnrummet

Det här guldiga bordet hittade vi på en online-loppis för ett tag sen – och det passade perfekt in i det nyaste barnrummet!

Den kitschiga spegeln är också ett loppisfynd, och ser verkligen superkitschig ut på riktig, men i kombination med herrgårdsbordet (som är täckt med äkta guld och har en marmorskiva) så känns till och med spegeln lyxigare.

Jag drömde om sådana här möbler när jag var liten! Det är riktigt roligt att få frossa i sånt nu som vuxen, speciellt som det knappt kostade några pengar alls – hurra för loppis!

Dottern dekorerar som hon själv vill, och jag gillar! Jag älskar när man kombinerar antika möbler med loppisfynd, vackra glassaker med ett pynt som man gjort i cernitlera.

Ännu fler loppisfynd: en etager fylld med smycken, skor som är ringhållare.

Zebratavla som jag hittade för 20 cent.

Den här damen kom hem med oss från ett loppis, och hon var skamfilad innan och har blivit ännu mer skamfilad hos oss! Det är det som är så bra med loppisfynd – det gör inte så mycket om nån unge råkar tappa dom i golvet, för man har inte investerat så mycket i dom. Och dessutom är det oftast lite charmigt med skavanker!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *