Enkel ljusform som går att använda om och om igen!

När det blir höst och vinter vill jag tända levande ljus och mota bort mörkret (och råddet!) ett tag. De senaste åren har nästan alla ljusen varit gjorda av ljusstumpar som släkt och vänner har hämtat hit. Problemet är bara att hitta nåt fint att gjuta ljusen i, men det här blev i alla fall sött!

imgp5152

Jag tog en gammal plåtmugg som stod ute i växthuset och tyckte synd om sig själv. Jag limmade fast lite veke i botten och så fyllde jag på med smält stearin. Veken hölls på plats med två grillpinnar medan stearinet stelnade.

imgp5158

Lätt som en plätt, och superkul att få ny användning för en rostig gammal mugg!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *