Vår fina julmarknad

  Helt otroligt vilken skillnad från dag till dag – innan julmarknaden & efter julmarknaden:imgp4886

Under julmarknaden:

imgp4733

Det var nog ett riktigt rekordår i år – både när det  gäller besökare och försäljare. Det var jätteroligt att vara med och ordna marknaden, och skönt att ha en så lyckad marknad bakom sig nu! imgp4548

Jag gick mest omkring och fotade eller gick mellan huset och försäljningsstället – resten av familjen stod vid vårt försäljningsbord och sålde pepparkaka efter pepparkaka. Och massor av brunsviger – riktiga kaloribomber från Fyn!imgp4692 imgp4774

I år hade vi sällskap av söta Stina som sålde sina miniatyrsmycken.

imgp4536

Kolla vilka fina miniatyrläckerheter!

imgp4892

Sen tog marknaden slut och alla människor försvann!

Det var roligt med en liten fläkt från förr, för här på Gamla Torget gick det minsann livat till förr i tiden – det var här pargasborna samlades och gjorde sina inköp. Precis som i lördags!

imgp4893

Det känns som ett privilegium att få bo såhär centralt och bland så vackra byggnader!

imgp4904

De här gamla gränderna har funnits med så länge som Pargas har existerat, och vi hjälper till att hålla dem kvar och levande länge än!

imgp4900

P.S. Jag glömde bort att ta bilder på mig själv och mina fina hattar, men hoppa över till Camilla Hynynens blogg så hittar du en bild på mig i en av mina hattar (och som vanligt superfina foton från marknaden)!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Så fin julmarknad och riktiga Pippi Långstrump-hus! Jag försökte vara med på julmarknad i år men upptäckte att platserna tog slut i september (!). Men nu är jag taggad inför nästa år. Hann lägga upp ett smärre lager av saker innan jag fick svar att det var fullt. Tur man har en källare att lagra saker i.

    Älskar det rosa pepparkakshuset, förresten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *