Bildterapi

012 033 038 053 069 (2) 071 (3) 112

Tänk att man kan ha så här mycket fint omkring sig och ändå vara stressad!

Jag fortsätter sommarens projekt nr 1 – att bli mindre stressad och sova bättre. Går inte så värst bra, men det hjälper att fokusera på allt det lilla som är bra – ibland genom kameralinsen. På bilderna syns inte oro, ängslan, tinnitus, dålig kropp som inte fungerar, högt blodtryck, trafikljud, ungar som grälar eller är nervösa för nånting som skall ske eller som inte blir av, jag som har orimliga krav på mig själv och allt det där som gör att jag inte kan slappna av. Har varit alltför länge i förhöjt stressläge, så nu behövs det bara pyttelite för att få mej att ligga vaken på nätterna.

Tror jag ska börja min egen kameraterapi  – att ta bilder på tre saker som den dagen ger mig glädje. Det är det bästa med att ta bilder tycker jag, att man kan fokusera på precis det man själv vill och på sånt som gör att man mår bra!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Du kan nog vara inne på något där! Bildterapi.. 🙂
    Jag tycker själv att min blogg (där jag ju lägger upp de fina bilderna tagna i de rätta vinklarna) hjälpt mig att se och fokusera på saker jag har att vara glad och tacksam för, och också att se att det faktiskt hänt en massa på några år när jag går och känner att jag bara stampar på stället med allt.

  2. Nej, vad tråkigt att höra att du inte mår bra. Önskar att du ska må bättre. Verkar som en idyll i dina bilder och hoppas att du hittar åter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *