Återbruksljus

Det här är vad jag har gjort av alla våra ljusstumpar – sådana som vi fick från kompisar och släktingar och såna som vi själva hade:

064

Ljusen blev gröna, för vi hade huvudsakligen kvar blåa, gula och vita ljusstumpar.

 

Det  var superenkelt att göra ljusen! Jag fäste vekar i några ljusformar som jag lånade av äldsta sonen, sen lät jag ljusstumparna ligga i en bunke ovanpå kaminen tills de hade smält och hällde dem i ljusformarna.

082

Det kostar inte mycket att köpa en ny veke, men den här gången använde jag till och med vekar från gamla ljus. Ibland händer det att ett ljus går av och inte går att användas på grund av det, och då är det bara att smälta ner det på nytt och pilla bort veken. Är den tillräckligt lång går den att använda på nytt som jag gjorde med de här ljusen.

Fina gröna ljus som passar perfekt i vår matsal, och som kostade noll!

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *