I väntan på riktiga blommor

063

Det lär inte bli pyntfritt hemma hos oss i första taget! När julpynten åkte ut åkte bland annat de här virkade girlangerna fram.

070 (2)

De var superlätta att virka, och piggar genast upp när de kommer fram!

De här girlangerna har hängt med ett bra tag (kolla här och här) och kommer att få fortsätta att göra det också  – det behövs lite extra blommor och mys såhär års, och lättvirkade girlanger är ett superenkelt sätt att lägga till lite sånt!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. åh, vad fint ni har det! skulle du inte kunna lägga upp lite bilder på mobilen som hänger i din mans arbetsrum? Jag älskar mobiler nämligen och jag behöver lite inspiration i vintermörkret! hälsar Betty

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *