Här grejas det maskeradkläder

046

Här sitter jag dagarna i ända, när jag inte städar eller skottar snö eller bär ved eller går med ungar hit eller dit.

047

Egentligen borde jag jobba med olika texter, men eftersom det är jag som är min egen chef, så strunar jag ofta i chefen och grejar i stället med alla pysselsaker som lockar lite väl mycket vissa dagar!

052

Just nu håller jag på med två kronor och två utklädningsstasser, delar av de här photoshoot-sessionerna som vi grejat med för ett tag sen och som jag plötsligt fick ny inspiration till.

058Det hjälper att ha en unge härhemma som bara väntar på att få vara isprinsessa! Då lockar det mycket mer att fixa kronor och långa klänningar än allt möjligt annat ”borde”.

(mina ”borden” just nu: att vila, att inte göra nånting, att skriva texter. I stället städar jag, ordnar ved, organiserar lådor och gör maskeradkläder. Jag får så dåligt samvete av att inte göra nånting när vi har det rörigt hemma, så jag kan liksom inte låta bli… Fast jag borde! Hur fixar man ett lutherskt överjag som går på övervarv?!)

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *