Vår kreativa pysselbok – nu med nytt pris, plus insamling till flyktingar

010

Det  tycks vara stört omöjligt att få ut vår bok i bokhandlar i Sverige när vi har gett ut den själv i Finland, så nu gör vi ett nytt försök att sälja den här på nätet – boken är alltså helt självproducerad!

Camilla tog bilderna, jag skrev texterna, gjorde layouten, grundade ett förlag och har sålt den till olika bokhandlar i Finland. Men nu blev det stopp i Sverige.

Vi vill ändå att ni i Sverige också ska ha möjlighet att köpa boken, så för att göra det möjligt säljer vi boken själva via nätet. Dessutom sänker vi priset på boken på nätet (nästan hälften av priset som vi säljer den för går till frakt). MEN – om du ändå kan tänka dej att köpa boken till det vanliga bokhandelspriset så har vi det också som alternativ – i så fall går 10 euro per såld bok till hjälp till dom syriska flyktingarna.

 

Jag kan skriva vilken dedikation du vill i boken om du t ex vill ge den som present eller julklapp åt nån. Det är jag och Niklas som packar böckerna och skickar dom till er.

Målgruppen för just den här boken är 9-10 års åldern och uppåt – den gör lika mycket succé både hos barn och unga och vuxna, och är till för alla som på nåt sätt vill pyssla, också dom som inte ännu riktigt vet hur dom ska göra. Inga förkunskaper behövs, det gäller att få upp sin egen pysselgnista och tro på att man kan!

 

Klicka över hit och köp boken – nu alltså med två alternativa priser.

Det ena är superbilligt –  det andra alternativet är vanligt bokhandelspris, och då understöder du också Nada som hjälper de syriska flyktingarna i Medelhavet.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Pingback:Pysselboken- ännu kan du köpa den! |

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *