Fina glada loppisskåpet!

004

Titta vad som har hittat hem till oss – ett litet sött skåp!

012

Vi köpte det på en loppis i somras och jag klistrade på lite av mina fina japanska papper på det. Ett perfekt skåp att förvara delar av min nya loppisfyndade kaffeservis – jag tycks ha en rödorange-grönfärgskala på gång här i arbetsrummet!

016

Tänk vad lite papper kan göra stor skillnad ibland ändå!

021 (2)

Här hänger också ett annat loppisfynd – en räka som jag hittade nåt tag. Handgjord, måste ha tagit lång tid och såldes för bara några cent.

Mitt rum börjar nästan se ut som jag föreställde mej det, bara bättre – för jag kan ösa på med alla möjliga fynd härifrån och därifrån och alla passar på nåt sätt in! Mitt arbetsrum, mitt pysselrum – min skattkammare!

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Fina glada loppisskåpet!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *