Det ena leder till det andra – den här gången blev det ett trädgårdsreportage och en städad trädgård!

022

För ett tag sen var vår trädgård med i Allt om Trädgård – en livsdröm som gick i uppfyllelse! Känns fortfarande lite ofattbart faktiskt, men det sjunker kanske lite mer in nu att vår trädgård faktiskt är så fin som jag någonsin hade drömt nu när vi den här sommaren var med om trädgårdsreportage nummer två! Den här gången är det tidningen Viherpiha som ville titta till vår gård lite grann.

001 (2)

Ifjol var det väninnan Camilla som plåtade, och jag hade inte förberett särskilt mycket. Den här gången var det Heidi och Teija som dök upp och som åkte ända hit till lilla Pargas bara för att plåta vår trädgård och vi visste om det på förhand så det blev en hel del städande gjort i trädgården innan!

003 (3)

Det var precis vad som behövdes för den här sommaren har trädgårdsinspirationen inte alls infunnit sig… Kan ha haft med vädret att göra! Maken till sommar har man, eller jag i alla fall, aldrig varit med om. Trädgården har i stort sett skött sig själv tack vare den stora regnmängden, men jag mår inte bra av att inte gå runt och påta i den hela tiden.

Jag mår så mycket bättre när jag rensar ogräs, beundrar blommor, planerar nya projekt för trädgården, så det här var precis vad som behövdes för den där lilla gnistan att infinna sig igen.

007

Det, plus solen och den försenade sommaren som vi äntligen får njuta av!

Både jag och grönsakerna är glada och tacksamma!

011

Det var riktigt kul att städa upp här hemma, speciellt som jag vet att belöningen för allt det där vedkånkandet och huggandet och radandet som vi ändå måste göra kommer att vara att jag nu när som helst kan sätta igång med dammprojektet! Allt är bortstädat där som dammen ska bli – det enda som återstår är att bestämma sig för exakt hur dammen ska se ut.

Det är inte det lättaste för jag har så många tusen idéer! men det är ett positivt problem – tänk att ha alla valmöjligheter och själv få plocka ur dem just den som man vill ha!

013 (3)

Vår trädgård ser för varje år mer och mer ut som just vår trädgård.

 

018 (2)

Det här är vårt vardagsrum när det är sommar, dvs sommar på riktigt med sol och värme så man kan vara ute.

Här spelar barnen kort i träkojan, här ligger jag och läser böcker och njuter av vår djungelhörna. Här plockar vi grönkål och äter egen sallad varje dag.

 

030

Det var verkligen jättekul att ha två trädgårdsentusiaster på besök! Så roligt att få berätta om alla tankar och planer och funderingar kring trädgården. Om det är nåt jag gillar så är det att prata trädgård och tjejerna som kom förbi var definitivt rätta personer för det!

041 (2)

Tack för besöket Teija och Heidi! Det var jättekul att ni kom förbi, kom gärna på nytt och lycka till med alla era projekt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 Replies to “Det ena leder till det andra – den här gången blev det ett trädgårdsreportage och en städad trädgård!”

  1. Sandra

    Det ser så fint ut på bilderna! Jag skulle också gärna komma på visit en vacker dag ? bara barnen blir aningen större ska vi börja göra sommarresor runt om i landet, DÅ kommer vi! ?

    Reply
  2. VisaLiza

    Härliga bilder från er fina trädgård. Ibland kan det verkligen vara så att en behöver en anledning för att komma igång och städa eller pyssla. Tidningsbesök måste onekligen vara en sådan anledning. Blir otroligt inspirerad av av din fantastiska trädgård. Kramar Liza

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *