Återbruk i trädgården

011

Vi kör återbruk så mycket vi bara kan, och när jag behövde klättringsstöd för mina luktärter så fick några gamla skidstavar återfödas som såna!

019

Jag tog en gammal höstör och ställde den i mitten av odlingslådan. Sen tog jag skidstavarna, tryckte ner dom i jorden och knöt lite snöre runt dom.

026

Här kommer nog mina luktärter att trivas bra, eller så har jag åtminstone tänkt!

 

039 (3)

Vårt växthus blir mer och mer gjort av återbrukat material allteftersom vi får tag på fler fönster. Här hänger också några gamla nätkorgar som blivit för rostiga för köket, men som funkar alldeles utmärkt i växthuset.

037

En gammal trasig kratta fick bli till krokar. Det är verkligen praktiskt med många krokar i växthuset, massor av saker som behöver hänga lite här och där hela tiden och som man behöver få tag på snabbt.

Det gamla litersmåttet använder jag förresten för att ta mylla ur stora myllpåsar.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *