Fjädrar och ägg hör liksom ihop!

021 (2)

…så vad kan vara bättre än lite fjädrar på påskäggen?

Superenkelt, vem som helst klarar av det här! Det du behöver är en fjäder per ägg, lite trälim eller annat lim och en pensel. Bre ut lim på ägget och tryck fast en fjäder och ta-daa! Fjäderägg, precis som naturen hade tänkt sig! (eller så inte, men fina är dom hursomhelst tycker jag!)

Ja, jag hade liksom hoppats att ha ett fint påskris att hänga alla mina påskägg i vid det här laget, men det har bara varit renovering och vedhuggning de senaste veckorna så påskriset lyser med sin frånvaro. Snart har vi både jul, Alla Hjärtans Dag och påsk här hemma, för vi har inte ens fått bortstädat alla pynt från tidigare helger! Men det skulle ändå sitta bra med ett påskris känner jag… Det piggar på nåt sätt upp när det ännu är lite grått såhär innan våren riktigt har kommit igång. Då värmer det lite extra med gröna blad och massor av färggranna fjädrar och ägg.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Åh, så snyggt! 🙂

  2. Oj alla dina ägg är så jätte fina! måste nog ta och försöka mig på att pynta något ägg jag också, tack för alla fina tips! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *