Washitejp-påskägg

washipaskagg3Känner man för att fixa till sina påskägg superenkelt och snabbt så är washitejp definitivt det rätta sättet – det går snabbt, det blir färggrant om man vill det och vem som helst klarar av det. Washitejp är mönstrade olikfärgade papperstejp. En del av dom är genomskinliga vilket gör att det blir spännande effekter om man tejpar dom i omlott.

I’ve been decorating loads of Easter Eggs recently – it’s the only crafting I’ve been doing recently, since most of my time is spent renovating. But I still get the itch to do something! Easter Eggs are the perfect project, because they’re easy to make and don’t take much time and also do not take up too much space. These once were hastily (as you can observe from the pictures!) put together using washi tape – the saving grace of many a last minute put together party.

washipaskagg

Jag ville göra bokstavsägg åt familjemedlemmarna så jag började med ett N (fyra av oss heter nånting som börjar på N!). Jag tejpade lite tejp på en bit bakplåtspapper och såg till att bitarna överlappade varandra. Sen ritade jag ut ett N och klippte ut det. Voilà – ett eget N-klistermärke!

I wanted to make an egg for each of my family members and I started with the letter N (4 of us have the same initial!). I took some strips of washi tape and taped it to some oven paper (?). Then I traced the letter and cut it out. Voilà – a very own homemade letter N-sticker.

washipaskagg2

Nu återstår att fixa likadana ägg till resten av familjen. Det här att pynta med washitejp är förresten så himla bra för både vuxna och barn klarar av det! Finns massor av inspiration kring det på nätet kolla t ex här eller här

Now I have to make eggs for the rest of the family – that won’t be a problem, I think I have three little helpers that are more than happy to make the rest of the eggs for Easter!

You can find lots of more ideas for washi decorated eggs for example here and here.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *