Alla Hjärtans Dag-fönster

Enklaste Alla Hjärtans Dag-pyntet i år blev ändå köksfönstret som på några sekunder omvandlades från ett julfönster till ett Alla Hjärtans Dag-fönster

002

013 (2)

Jag suddade ut God Jul-texten i mitten, tog en röd och en rosa Posca-tusch och ritade ett hjärta, och det var så det!

Lätt som en plätt. Jag är fortfarande kär i Poscatuscherna! Hann köpa en hel del såna innan min sponsor Lena tog in dom i sin Happy Monday-shop, men det lönar sig definitivt att köpa dom hos henne och inte i pysselbutiken som jag köpte dom i, för inte nog med att Lena alltid har bra service och man får hem varorna i brevlådan eller till posten – dom är till på köpet billigare hos henne! Är speciellt förtjust i min bronstusch som Lena skickade till mej – den har en verkligen fin metallfärg, i motsats till många andra metalltuscher som jag har testat under åren.

Nu ska jag iväg och fortsätta röja i renoveringsroddet här hemma – ha en skön söndag!

P.S. Jag insåg just att jag har skrivit råddigt med o, dvs roddigt i stället! På finlandssvenska skrivs det råddigt, på danska rodet – jag antar att det är frågan om samma ord från början. Rådd och råddigt – det är minsann ett ord som behöver finnas i det svenska språket – kolla mer här om betydelsen, ifall det är ett nytt ord för dej! Man kan alltså rådda både på svenska och på danska.

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

4 kommentarer

  1. Fint fönster 🙂 Och tack för kommentaren!
    Ja, du frågade om kaklet. Det köpte vi för nästan ett år sen på K-rauta tror jag. Det kostade kanske 24€/kvadratmeter. Och tack för kommentaren om diskstället. Bra att veta att nån annan heller inte saknar ett sånt.

    Ha en skön söndag!
    Lotta

  2. Otroligt sött fönster 🙂

  3. Pingback:Dekorera påskägg lätt som en plätt!

  4. I too decorated my window on valentine’s day. I brought chalk markers and drew a heart and also some love text in the middle. It was so fantastic!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *