Mjuka skor för en liten bebis

037 (2)

Vi håller på och röjer i hemmet och jag råkade hitta dom här små filtskorna som jag gjorde åt dottern när hon skulle döpas – tänk vad liten hon var då, och tänk hur stor hon är nu! Stora  tjejen, går på tvåan och allt, men då för 7 år sen var hon liten med knubbiga små fötter – så små att dom här filtskorna var aningen stora för henne! Jag gjorde också andra filtskor i olika storlekar som hon hade på sig ibland när det behövdes, från att vi fick henne när hon var 5 månader gammal tills hon var stor nog att gå själv och ha på sig riktiga skor.

Såna här skor är superenkla att göra och tar inte lång tid och inte går det åt mycket material heller. Jag hittar tyvärr inte sidan med mönster till just dom här skorna, men det finns massor med gratismönster på nätet, t ex dom här:

32 free DIY tutorials

Baby shoes

Felt baby booties

Felt Baby Shoe Pattern

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Nämen åååh, Ninette! Så söta de är! Kramar på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *