En julbock precis för mej!

002

Vår entré har fått besök av den riktiga julbocken! Han står där och välkomnar gäster tillsammans med en hög kanel och lite annat smått pynt.

026 (3)

Den här julbocken är precis lika riktig som alla andra julbockar gjorda av granris, men han är lite speciell för han är gjord av konstgjort granris!

Min mamma har hållit på och fixat julbockar i år, med hjälp av pappa som först byggt stommar, och eftersom jag är allergisk mot gran så fixade hon en riktig julbock av konstgjord gran åt mej – så snällt!

023 (2)

Här har vi den nu: vår entré full av fejk-saker, men hur riktig som helst ändå, och framför allt känns det verkligen som jul när vi kommer hem och ser vår pyntade dörr! Och det blir bara värre, eller bättre, när man kommer in, för inne möts man av inte bara en julgran utan hela 6 stycken, men det är en annan historia… (det bara blev så!)

P.S. Kransen på dörren är samma krans som jag gjorde ifjol. Den hade tappat lite dekorationer så jag limmade på lite nytt, men annars var den lika fin i år som ifjol så den fick hänga med i år igen.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *