Pepparkakor i Cath Kidston-stil

Jag är lite svag för Cath Kidstons romantiska rosor och när jag såg det här fotot som Linda Jakobsson lade upp på facebook i gruppen Pyssel och Skapande smälte jag direkt!

1508072_10152491733636190_2689467078529769098_n
foto: Linda Jakobsson

Så fina pepparkakor! Helt fantastiskt fina, och som Linda säger – inte alltför krångliga att göra trots att dom ser alldeles perfekt eleganta ut! Jag har själv målat på pepparkakor under åren, men aldrig tänkt på att göra såna där fina rosor – det där bara måste jag testa!

Linda länkade också till en youtube-video som visar hur man målar såna här rosor:

Lindas hemsida heter Bakfickan. Hon säljer superfina läckra tårtor (jag såg att Åsa hade beställt en sån ett tag!) och gör dom här bedårande fina pepparkakorna! Linda har också en facebooksida som du kan besöka och skriva åt henne om du också blir lika inspirerad som jag av hennes pepparkakor!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Ja men ååååh, dessa är alldeles, alldeles underbara!!

  2. wow, så fina… jag har alldeles för lite tid, det märker jag nu!
    Ha en skön kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *