Nissedörren som försvann (jag behöver skriva fler listor över var jag har saker och ting!)

059

Ifjol flyttade en liten nisse in i vår matsal. Han lämnade små presenter åt barnen ända fram till jul, och till sist flyttade han bort för att komma igen på sommaren en sväng. Nu trodde jag att han skulle flytta tillbaks igen till den här julen, men han har tydligen förlagt sin dörr nånstans, så det verkar som om Nissen tar ett litet pausår i år.

Tur att barnen inte har märkt nåt än! Dom har haft fullt upp med att fundera på operationer och skoljulfester och sånt och inte märkt att nissen inte har sin dörr på plats i år igen. Hur man gör en sån här nissedörr skrev jag i det här inlägget. Jag rekommenderar att man sen packar ner den när julen är över på ett logiskt ställe där man säkert hittar den till nästa jul, t ex bland första adventssakerna…!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Ja tänk om jag kunde vara så klok att ha en adventslåda… ska tänka på det i år då jag packar ihop julen så då blir det så mycket enklare… tack för en fin blogg, kul att hälsa på

  2. På tal om operationer så var vi på samma avdelning :/ Jag såg dig skymta i korridoren och tänkte att jag skulle hälsa ifall jag hade stött på dig i kafferummet, men så råkade det sig inte så sen. Hoppas allt gick bra för er! Här är vi på tydlig bättringsväg 🙂

    • Tant Ninette

      nämen är det sant! Äsch vad dumt att vi inte hann råkas på riktigt – nästa gång måste du ta och säga hej! Det gick jättebra för oss, och här är det bättringsvägen som gäller rejält, vi har en här hemma som har supertråkigt och tycker det är jättejobbigt att inte få vara i skolan och att ha jumppaförbud!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *