Julöppning och boksignering och snarvel!

020

Igår var en alldeles perfekt dag för julöppningen – massor av snö och vitt överallt. Instant julstämning.

041

Kamomilla och jag tog oss till Tre Små Rum där vi satt vid ett mysigt bord och sålde böcker och snarvlade (snackade strunt).

024

Det var verkligen en jätterolig lördag! Vi fick träffa en massa mänskor och framför allt umgås mera med Mi och Helena som har Tre Små Rum. Jag passade på och gick omkring och tog några bilder där då när det var lite mindre med folk i butiken, och vart man än såg så hittade man nya detaljer som man hade missat. Lite sådär som folk brukar tycka när dom kommer hem till oss, konstaterade jag! Sånt gillar jag – jag gillar att gå omkring och liksom få nya historier att följa med när jag upptäcker nya detaljer.

026

Massor av ögongodis i den här butiken, för att inte tala om deras tapetböcker! Jag och Kamomilla suckade och åh:ade över ett par tapetkataloger som vi bläddrade i!

029

Den här julkransen påminner om stjärnorna som jag gjorde för några år sen och som hängt med på julen sen dess.

031Jag gillar julpynt, både på riktigt och på bild. Jag höll på och sorterade bilder till vårt fotoalbum och fastnade för julbilderna från ifjol, och just julpyntsbilderna är nåt speciellt och ett tacksamt ämne att plåta!

039

Massor av fint att titta på, och med en stor kanna te och härliga mänskor att snacka med blev dagen verkligen inte lång, tvärtom!

10449000_840258262661043_1158656204_n
foto från Kamomillas instagram – jag glömde bort att fota granarna!

Det rådde nog inte något tvivel om vilken gran som var vems! Dom danska flaggorna bara måste på min gran tyckte jag, och sen efter det var det inte nån tvekan om vilken gran som var vems!

10818090_775489449154918_1888422084_n
Foto: Kamomillas Instagram, jag glömde att fota oss också! och lika bra det, för Kamomilla tar också bättre mobilbilder! 🙂

Det var verkligen en jätteskoj lördag! Vi får göra en massa roligt, Kamomilla och jag, och träffa så många spännande mänskor tack vare vår bok!

Tack tusen tack än en gång, Mi och Helena, för att vi fick besöka er i er butik och ha lite förjulskoj tillsammans med er!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

6 kommentarer

  1. Roligt att dagen blev lyckad och ni hade det trevligt ihop! Vilken fin afffär me dmassor av härliga grejer! Första bilden av snön var så vacker, jag lever kvar i den! Ha det bra!

  2. Härligt inlägg- vad mycket du hann fota!

  3. Ser ut som ett trevligt tillfälle och en trevlig butik!
    På tal om annat så kom jag genast att tänka på dig då jag såg de här trevliga minipepparkakshusen 🙂
    http://caketime.blox.pl/strony/MiniGingerbreadHouses.html

  4. Nu blev det visst trevligt tre gånger i samma kommentar… Nå, man kan inte alltid vara på topp 😉

  5. Så urhärligt & julråddigt!
    Skulle nog gärna ha din bok känner jag…
    Viveca Tolstoy i Stockholm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *