Stentäcke

Blev lite julpysslat den här julen, fast inte på det sätt som jag hade tänkt mej. Yngsta sonen har SI-problem och fick tidigare låna hem ett bolltäcke som fungerade suveränt mot hans sömnproblem. Vi måste tyvärr lämna tillbaks täcket, och ville inte sätta 3-400 euro på ett nytt sådant, så jag knåpade ihop ett av ett gammalt lakan, lite vaddering och en påse slipade strandstenar. Började på  täcket innan jul, men hann inte få det klart så det blev att sätta fart på i mellandagarna så att vi skulle få sova gott.

Jag gjorde 25 små påsar som vi fyllde med 150 g sten och vaddering

sydde ihop påsarna och lade dom i fickor som jag sytt på ett lakanstyg. Fickorna knyts ihop med lite bomullssnöre.

Nu sover vi alla jättegott på nätterna!

En kommentar

  1. MysteryKnitter

    How smart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *