Julklappstips från Happy Monday

Idag tänkte jag bjuda på lite tips på julklappar som man hittar hos Lena med Happy Monday-butiken. Lena är min sponsor, eller min vän tycker jag nog mer vid det här laget, och jag gillar verkligen hennes koncept! Hon bor i en liten by med bara ett par tusen invånare och har en webshop där man kan hitta alla möjliga små grejs och prylar som man själv behöver eller som presenter till andra. Sånt där som man inte själv kan pyssla ihop, för när det gäller pyssel så är det också nåt som Lena gillar och håller på med. Jag vet inte riktigt hur hon hittade min blogg, men är så glad att hon gjorde det! Vi har alltid så kul när vi chattar och mailar till varandra, och hon är så otroligt hjälpsam och stöttande! Idag är det min tur att hjälpa henne lite grann, och samtidigt mej själv och dej, kära bloggläsare, för idag tänkte jag helt frivilligt och utan att få betalt tipsa om fina små saker som man kan köpa i Happy Monday-shoppen.

Om det är nåt jag inte gillar så är det att gå i butiker runt jul. Jag skyr dom som pesten, och förutom att tillverka julklappar själv så brukar jag köpa alla mina julklappar över nätet och slipper på så vis största delen av all den där julhysterin. Det känns bättre i knoppen av att inte vara där och trängas och höra julsånger och se julpynt i butikerna redan i oktober. Mer miljövänligt blir det också, när firmorna som säljer över nätet kan fungera i små orter och inte behöva en massa personal och elekricitet och onödiga saker, utan kan satsa på det väsentliga – att få ut produkterna till kunderna. Alla vinner på det. Så jag är definitivt en som gillar det här med internetshopping!

Här kommer några tips från Happy Monday:

happymondayjulklappstips

1. Lyckostjärnor – små söta lyckostjärnor att vika själv av olika färgade papper

2. Diamanter – en påse små diamanter att pynta med till bröllop, födelsedagar, jul & nyår, eller till pyssel. Perfekt present till ungar (eller mammor) som gillar diamanter!

3. Honeycomb – jag har nån gång haft ambitioner om att göra egen sån här, men det blir liksom inte till nåt! (är aningen krångligt för man måste vara så exakt)

4. Konjac-svamp – bästa svampen jag någonsin har haft! Den här är det enda jag kan tvätta mitt ansikte med när jag har eksem. Känns otroligt skön och mjuk mot huden!

5. Origami Papper – superfina papper med härliga mönster

6. Tindra papperslyktor – stämningsfulla och praktiska (lätta att skicka i kuvert som presenter)

7. Project Liv – köp en mössa och stöd Project Liv, och hjälp samtidigt långtidssjuka barn och deras familjer!

8. Posca – min nya kärlek! Jag kan inte få nog av dom!

9. Pompoms – går bra att göra själv, men dom är är supersöta och enkla med härliga färger!

Sen så finns en viss bok i Lenas shop också!

TN1

Min & Kamomillas bok ! Årets julklapp tycker vi! Passar till alla, både stora och små, som vill hitta sin egen pysselglädje. Så passa på och köp ett exemplar du också, när du ändå är där och handlar i Happy Monday.

035 (2)

Själv fick jag en låda med härliga saker från Happy Monday förra veckan, och jag var i valet och kvalet om jag skulle visa upp grejerna på bloggen eller inte. Det finns risk att dom som skall få dom som julklappar läser med här, så jag kom fram till att jag visar i stället julklappen som jag köpte till mej själv – en snöflinga! Jag har lite pippi på snöflingor just nu och den här lilla akrylflingan blev alldeles perfekt hemma i vårt kök.

Det är så skönt att kunna köpa julklapparna över nätet såhär! Man slipper all trängsel och stress (om det är nåt som gör mej stressad så är det att gå i butiker och svettas iförd vinterkläder) och kan shoppa precis när det passar för en själv, till och med mitt i natten.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Happy Monday to you, my friend <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *