Halloween-rita på fönstren

006 (2)

Rita på fönstren – det är kul det! Jag har liksom lite fått pippi på det, så jag tog och skrev ut lite bilder och text och sen använde jag dom som mall och ritade på våra hallfönster.

014

Fast den här dödskallen gjorde jag på frihand – den syns lite dåligt bara, men som tur är är den enkel att sudda ut igen när Halloween är över.

073

det är alltså bara såååå kul att rita på fönstren! jag gör det så fort jag får chansen nu!

075

För att göra det lätt för mej har jag som sagt ibland mönster som jag tejpar fast på baksidan av fönstret.

077

Jag har främst ritat på mellanfönstren. Sen när jag stänger fönstret kan inga små fingrar gå och kladda i färgen, ens av misstag.

082

Här var jag lat och ritade på hallsidan av fönstren, och det tog väl en fem minuter och så såg det ut såhär! Det är bara för frestande att gå där med kladdiga fingrar och lite känna efter – är det ett riktigt spindelnät, hur känns det? går det att röra på det?

Tuscherna jag använde är såna där chalk markers som jag skrev om tidigare, förutom i första bilden – där är det min nya förälskelse Posca som har fått komma med ut och leka! Posca – det är grejer det, och dom tuscherna hittar du förresten nuförtiden i Lenas Happy Monday-shop! Jag är alltså helt tokigt förälskad i dom tuscherna – dom är helt fantastiska!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 kommentarer

  1. Snyggt! Jag känner att jag verkligen MÅSTE skaffa såna där pennor. 😀

  2. Ytterligare en bra ide! Du är verkligen inspirerande!

  3. Väldigt fint blev det… och perfekt att kunna använda mall, för ibland är det ju svårt att köra allt på frihand!

  4. Helt jättefint juh!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *