Hur det såg ut innan kalaset + boksignering ikväll!

Åh, vad det var skönt – igår hade jag min första lediag dag på jättelänge, och det behövdes verkligen! Bra att ladda upp inför barnens höstlov med lite ledig tid – det är full rulle nu med alla ungar hemma! Hade det inte varit så kallt idag så hade vi varit ute och grejat olika höstpyssel, men det är bitande kallt utomhus så vi hålls inne och värmer oss vid vedspisen i stället. Termometern visade 3 grader idag morse, men med blåst så känns det som -2 grader stod det… Brr!

018

Jag passade på och kollade vad jag hade för bilder i kameran, och där fanns en del bilder från innan vårt teparty i lördags. På bordet ligger mitt nyaste loppisfynd: en gul-svart pläd som får vara duk hemma hos oss. Den här minsann härligt mysig såhär lagom till höst, och jag älskar färgerna och mönstret i den!

016

I köket hade jag dukat fram koppar fyllda med blommor från trädgården. Dom höll sig ända tills idag, men nu är det nog slut med färska blommor från trädgården för den här säsongen.

017

Vi hade plockat fram alla tekoppar som vi äger, och det var en hel del tekoppar det! Tekoppar och tekannor – av nån anledning vill dom liksom samlas i vårt hus.

020

Gula byrån är också den full av loppisfynd eller omgjorda saker.

028

Vi serverade hemmagjord rabarbersaft med rosmarin i dom stora kannorna åt dom som inte ville dricka te.

030

Jag hade ett par små stafflin som jag ställde ut boken på.

På tal om boken: om du bor i Pargastrakten och vill få boken signerad av mej och Camilla Hynynen så har din chans ikväll! Butikerna på Malmen håller kvällsöppet, ”kärringkväll” kallas det, och vi kommer att stå i bokhandeln på Malmen, Booklet, och signera böcker mellan kl 18-21. Välkomna!

P.S. Vill du köpa boken, men bor på annan ort än Pargas så säljs den på Akademen, i Gros Bokhandel, i Lisco och i Mariehamns bokhandel plus Naguposten. Bor du i Sverige eller Danmark eller annars bara har långt till närmsta bokhandel så går det jättebra att beställa boken direkt av mej och Camilla! I det här inlägget beskriver jag hur du gör för att beställa den av oss direkt. Vi ger ut den själva, så vi sköter all marknadsföring och försäljning själva, så det kommer att komma fler försäljningspunkter i framtiden, men det här är det som jag har hunnit med hittills. Helst hoppas jag att du beställer eller köper boken direkt av mej/oss! Vill du ha boken signerad, så skriv det i meddelandet i PayPay-betalningen, eller skicka ett mail om det!

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Det ser jätter trevligt och inbjudande ut! Grattis till boken!!
    Hälsningar fran Spanien.

  2. Åh så fint ni har det! Joo *brr* man hålls gärna inomhus i detta höstväder – men vi har ingen kamin att värma oss vid :/ Tyvärr!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *