Bokcitat på fönster

Jag är tillbaks! Äntligen – längsta bloggpausen hittills, och denna var en synnerligen oplanerad och oförväntad plötslig bloggpaus. Kära maken skulle hjälpa mej med en grej på datorn i onsdags, och fick, liksom jag redan har fått många gånger dom senaste månaderna, fnatt på min dator som inte funkade som den skulle, så han tog och satte igång och ”reparerade den”. Men no worries – jag har snart en ny dator på gång, och idag fick han äntligen återställt datorn till ungefär hur den var innan han satte igång! – så kan det gå ibland, till och med när man har IT som sitt yrke! Anyways, jag fick mej en ofrivillig bloggpaus för jag hade inte ens några inlägg på lut, vilket jag brukar ha annars när jag har paus från bloggen. Det är så praktiskt med att kunna automatisera sina inlägg och ta ledigt ibland tycker jag! Den här gången fanns det noll inlägg inplanerade och även om jag hade kunnat logga in på bloggen så hade jag inga bilder till den, för photoshop funkade inte heller… Men nu är jag igång igen som sagt! Och har förhoppningsvis en bättre dator och bättre printer inom bara en vecka – mina printrar har strulat det senaste året så jag har inte gjort nånting alls att skriva ut. Förrän nu! För nu är dom igång igen, och jag kan äntligen skriva ut sånt som jag grejar på Photoshop, som också äntligen fungerar från och med idag!

Halloween närmar sig, och jag har gjort några nya tavlor till Halloween som jag också vill dela med mej till dej, kära bloggläsare! Det ser jag fram emot. Men först – bokparty!

Nästa lördag gäller det! Här hemma hos oss tar Kamomilla och jag emot och säljer böcker direkt och signerar dom (nästan!) precis som du vill! så ta din chans och kom förbi och få just den signeringen som du alltid har drömt om!

102 (2)

Jag har redan börjat pynta och greja fint för våra gäster, och köpte lite fler såna där krittuscher i fredags (hejhej, Carola från Presento! Jag älskar dom här krittuscherna, och Posca-tuscherna är alldeles underbara dom också!) som jag genast måste inviga.

110

Den vita tuschen var slut och finns inte ens hos inköparen längre, så jag fick nöja mej med alla dom färggranna tuscherna i stället vilket passade alldeles utmärkt till ett citat ur min färggranna bok!

Jag har förresten skrivit texten på mellansidan av fönstren, så inga kladdiga barnhänder kommer åt! Har också inhandlat poscatuscher som lär ska funka på glas och hålla lite bättre. Dom skall jag också testa, för dom fanns också i vitt så det kan bli hur snyggt som helst det också.

P.S. Skall fixa PayPal-sidan så fort jag bara kan – men idag har jag ännu lite bråttom, är lite efter i tidtabellen pga den här oplanerade datorpausen – kolla in på facebooksidan och anmäl dej som kanske till boksläppet, så får du info om  köpa boken! Internetbeställningar tas emot så fort jag bara hinner få det satt i system!

P.P.S. Kamomilla har skrivit på sin blogg var man kan köpa boken just nu – fler ställen på kommande!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

3 kommentarer

  1. Snyggt! Tänk om man kunde skriva så där fint på fri hand.

    • Tant Ninette

      Det är inte på frihand! Glömde skriva det i texten, men jag skrev alltså först ut texten och tejpade fast den bakom glaset och sen var det bara att måla enligt pappret!

  2. Okej! Det får mig att harmas lite mindre faktiskt. Men faktum kvarstår att min handstil är ganska usel numera. Förr när man skrev mera hade jag en ganska nätt handstil. Men det var då, det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *