Välkommen höst!

If you can’t beat them – join them!

050 (2)

Det gör jag när det gäller hösten. Fixar det höstmysigt hemma med pumpor och squasher överallt och drar till med ett affirmationsord på min trappa. Höst betyder Lycka!

032 (2)

Först skrev jag ut ordet Lycka på ett vanligt papper. Jag klippte ut biten med texten på och tejpade den på insidan av en glasburk. Typsnittet jag har använt heter förresten Flemish Script BT och kan laddas ner gratis här. Sen var det bara att följa texten med min läckra krittusch (jag tror jag är lite kär i den!) och till sist avsluta med några blad ritade på frihand med den orangea pennan.

038

Lite sand i botten av burken, ett tänt ljus i burken och vips har hösten trollats till nånting mycket mer mysigt!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 Replies to “Välkommen höst!”

  • Tant Ninette Post author

   Nä, det tycker jag inte. Den är som en helt vanlig tusch, så om man kan skriva med en sån kan man skriva med en sån här. Och om det blir lite väl darrigt (vilket det blir åt mej ibland, jag har en neurologisk grej som gör att jag skakar på händerna ibland) så är det bara att sudda ut med vanligt vatten och börja om igen!
   Sen beror det ju på om man skriver på en slät yta eller en rundad som här. Det är mycket enklare att skriva på en slät yta!

   Reply
 1. VisaLiza

  Jag älskar egentligen hösten men i år har det varit svårt att ta farväl av sommaren. Har dock tänkt göra som du och höstpynta riktigt fint och njuta av årstiden. De där pennorna verkar onekligen riktigt fiffiga, bra tips. Kramar Liza

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *