Vårt kök bakom kulisserna

Idag lade tidningen Unelmien Talo & Koti upp ett foto från vårt hus på sin facebooksida, och åh, så fint köket såg ut! Ett sånt kök vill jag också ha tänker vi vuxna här hemma…

(fotograf Camilla Hynynen, såklart! resten av bilderna finns i tidningen, förutom dom som också finns på Unelmien Talo & Kotis facebooksida som denna bild ovan)

Såhär ser vårt kök liksom oftare ut:

057

Det är det som är det  bästa med det här inredningsreportaget – nu har vi bildbevis på att vårt hus åtminstone en gång har varit städat, alla rum på en gång! Känns oftast som att genast då ett rum blir städat så blir övriga huset ett enda kaos, och så fortsätter städprojektet dag ut och dag in… Men en gång – då hade vi städat precis hela huset, och det har vi bildbevis på till och med!

P.S. Tidningen finns ännu att köpa i finländska affärer, men om några dar försvinner den ur hyllorna, så vill du köpa ett ex och också ha bildbevis på att vi en gång har haft det städigt hemma så skynda dej!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

 

 

En kommentar

  1. Jag tycker ni har så hemtrevligt, både städat och ostädat. Tänker faktiskt på din stil nu när vi ska flytta, vill försöka få in lite av det i vårt nya hus. Vet du någon annan bloggare som har lite egen stil på sin heminredning så tipsa mig gärna…
    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *