Födelsedagskalas med asiatiskt tema

023

En dag fick vi gå på brunchkalas. Det är min favoritsortskalas det, såhär på sommaren – man stiger upp, klär på sig och går på kalas!

144

Flaggan hälsade oss välkomna

039

Sen åt vi en supergod brunch med nybakt bröd, ekologiska jordgubbar, hemmagjord fil och en massa annat gott!

Kalaset var ute på en sommarstuga, så vi passade på att bli kvar efter festen och hjälpa till med disken. Sen tog jag tillfället i akt och hjälpte till med nästa kalas också – ett barnkalas med asiatiskt tema

102

Vi gjorde plockmat med fina pinnar med lite svart plus en röd pärla. Det blev så fint, och såg så gott ut så ungarna gick hela tiden och snattade från fatet medan vi gjorde flera pinnar! Pappan i huset ordnade pinnarna så jordgubbarna bildade en åtta – födelsedagsbarnet fyllde 8 år!

107

Mamman radade lyckokakor som hon hade bakat. Undrar vad det stod på lapparna? Såna lyckokakor måste göra succé på vilket som helst kalas tänker jag!

103

Jag fick vara med och pynta kakan, en prinsesskaka som vi dekorerade med körsbärsblommor och några påfåglar.

104

Mamman hade också gjort en superkul spårning. Hon hängde upp lyktor i skogen och från lyktorna hängde det ledtrådar på var nästan lykta fanns.

113

Ute på soldäcket fanns festborden

117

Familjen hade gjort en stor kinesisk drake tillsammans.

125

Blombuketterna från morgonen gick bra att återanvända till barnkalaset

121

Festföremålet själv hade önskat asiatiska tekoppar till alla barn, men dom hade inte tillräckligt många koppar hemma… Då råkade det sig så att vi för nån vecka sen var på en loppis och råkade köpa exakt samma teservis för en struntsumma! Jag skickade kära maken iväg och hämta teservisen, och så fick familjen en extra födelsedagspresent. Nu har dom tekoppar och tekanna och allt som behövs för en hel massa personer!

126

Fina blommor! Jag älskar när ungar önskar sig blommor till födelsedagen!

130

Det var meningen att alla skulle få dansa med den kinesiska draken – det lät verkligen som en skojig festpunkt!

156

Till sist hade vi hjälpt kvar inför festen och begav oss hem med en egen hög ungar som alla önskade sig ett asiatiskt kalas när dom fyller år…!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *