Ny lampa till köket (även kallad: så slapp jag problemet med alla pepparkaksformar!)

I vårt kök hängde vår relativt nya lampskärm som jag fixade med spetsrester och fåglar.

007 (2)

Inget fel på den annat än att den hängde lite för högt upp för att man skulle kunna se alla detaljer

008

Sen kom jag på att jag kunde använda dom här spetsarna och blommorna och fåglarna till nåt annat, plus att jag behövde ett bättre ställe att förvara mina pepparkaksformar än en låda i köket. När det regnar får jag ibland för mej att storstäda, och den här gången var det köket som fick sig en omgång och just pepparkaksformlådan var en enda krånglig röra som inte har funkat så bra en enda gång. Jag har för många formar helt enkelt, så dom trasslar in sig i varandra och gör lådan svår att dra ut.

012 (2)

Nu fick det bli lite mer ordning på det, så jag strippade lampskärmen än en gång och tog lite metalltråd som jag böjde till krokar.

015

Krokarna fäste jag längs med kanten på skärmen och lite här och där som det var plats.

025

Sen var det bara att hänga upp pepparkaksformarna på krokarna och så hade jag en ny lampskärm.

Jag är inte sådär helt övertygad om hur snygg den här ännu, men kanske jag blir nöjdare med tiden när jag lite justerat var formarna hänger! Just nu får den duga, för om det är nåt jag är nöjd med så är det att ha fått pepparkaksformlådan städad! Får se om jag kommer på nåt bättre sätt för förvaring av formarna – i så fall kanske vi får ännu en ny lampskärm till köket, för om det är nåt jag gillar att göra så är det lampskärmar!

031

På kvällarna ser det mysigt ut tycker jag. Speciellt med den där metallslingan som jag hade i badrummet som nu fick komma hit till kökslampan.

Jag har gjort om en massa olika lampskärmar, och vill du se fler så kolla taggen lampa.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. jamen det var ju en praktisk lampskärm. Passar dig precis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *