Smyckesgrenen i sovrummet

”Plocka in naturen” är dagens Fabrikstema, och om det är nåt jag gillar så är det just det! Jag älskar att ha fina buketter inomhus, och skulle helst bo nånstans där man kan odla sina egna blommor året om och inte som nu bara halva året. På vinterhalvan av året har vi inte så mycket levande natur inomhus, men nog kottar och kvistar och allt möjligt sånt. Bukettsäsonen har precis inletts idag, men i väntan på att få fotograferat buketterna så tänker jag visa en naturgrej som vi har hemma som verkligen är i användning året om och varje dag, och som kanske inte får en att tänka natur direkt men definitivt är ett stycke natur som jag har plockat in!

Jag hittade nämligen en så fin gren i trädgården och den var alldeles för fin för att inte bli till nånting, så den fick bli en smyckesgren i vårt sovrum. Där står den nu och skiner och glimmar och ser prålig ut. Såhär såg det ut när jag fixade den, det var bara att vira tyg runt och sy lite förhand och sen fästa den i väggen.

smyckesgren
På grenen hänger både armband och broscher och ser fina ut. Jag har beklätt grenen med en gammal kimono (som var väldigt obekväm) och sen skruvade maken fast den i väggen.
smyckesgren
Den här grenen är minsann både praktisk och fin! Mina broscher hänger på den, armband likaså och en del halsband, och överst till höger kan maken hänga sina skjortor i väntan på provning eller strykning.
smyckesgren
maken lyckades fästa grenen så det knappt syns var den är fast i väggen
smyckesgren
Broscherna sticker jag bara fast i tyget. Armbanden hänger på små nubbar som jag har spikat fast.
smyckesgren
Det har blivit en hel del ”nips” i mina gömmor under åren! Känns bra att dom äntligen får komma fram och glänsa och vara fina på det här sättet!

 Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 kommentarer

  1. vllken fin och rolig idé… jag gillar!

  2. Åh, så fint, vilken underbar idé.

  3. Camilla J

    Jag gillar verkligen din samling av fåglar (eller är det kanske något annat?) Hur har du gjort dessa? Jättefin smyckesgren! =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *