Fästa trådändor på hexagonfilten

037

Så är jag äntligen klar med alla 175 hexagoner till den nya filten!030

Igår fäste jag dom sista trådändorna, så nu är det ”bara” att sy ihop filten

033

Såhär många trådar blev det att klippa av, men hade inte Sarah tipsat mej om ett ännu bättre sätt att fästa trådändor så hade högen varit fem gånger så stor!

015

Hexagonen till vänster virkade jag på vanligt sätt, utan att virka in några trådändor. Den till höger har jag virkat genom att virka in trådändorna. En enorm skillnad i mängden arbete med att fästa trådarna!

041

Det känns alltid jättebra när man är såhär långt med ett projekt, att man kan se slutet!

Nu måste jag bara städa vardagsrummet så att jag kan lägga ut alla hexagonerna på vardagsrumsgolvet och välja ut vilka som skall finnas var. Sen skall jag sy ihop alla i längder och så sy ihop längderna. Sen kommer en viss tjej som bor här i vårt hus att bli alldeles superglad över sin alldeles egen hexagonfilt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. vilka härliga färger… och sådana där långa projekt har jag inte tålamod till, bra jobbat! Ser fram emot slutresultatet!

  2. Har inte vågat prova på ”hexagon” för jag är så rädd för att jag blir besatt ;o)
    Har gjort 3-4 mormorsrutefiltar och nu känner jag mej tack-å-lov lite mätt på dom.
    Jag blir nästan beroende av att göra dom där jädra lapparna. Helt galet! :o))
    (Det där med att virka in ändorna spar mycket tid.)

  3. Fantastiskt! Du har en ängels tålamod…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *