Så är det dags för den årliga kärleksveckan igen, och jag ville pigga upp hemmet lite grann som behövde en liten dos kärlek efter alla magsjukor och sånt som vi har haft och har på gång. Tidigare år har jag pyntat lite grann, i år är jag väldigt minimalistisk och klistrar i stället bara fast en massa klisterlappar hemma010

Tiger hade såna här gratisklisterlappar som fick följa med mej hem ett tag, och just denna Kärleksvecka är dom ju alldeles perfekta! Speciellt om man som jag vill muntra upp gänget här hemma lite grann, men ändå sätta ner minimalt med energi på det.

012

Så jag har gått runt och klistrat…

013

och klistrat!

015

och klistrat på min kära tekanna såklart!

017

Spegeln måste få sig ett klistermärke den också – det är bra med lite Kärlek varje morgon när man går upp och borstar tänderna!

021

Mer kärlek till folket! typ

P.S. om du liksom jag är en sån här lat typ som ändå vill lite muntra upp detta tråkiga vintergråa väder, så är jag övertygad om att det går precis lika bra med hjärtformade klistermärken, eller papperstjep som man själv skriver hälsningar på, eller vad man nu råkar ha hemma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *