I mina händer denna vecka

Denna vecka blev det inte så mycket gjort  till en stor del för att jag låg däckad så länge, men lite har jag fått pysslat i alla fall

054Jag var på besök hemma hos Caroline och gjorde lite kort tillsammans med andra pysseltörstande mammor. Vi hade jättekul tillsammans, och Caroline hade så fina stämplar och annat grejs att jag fick helt kortslutning i hjärnan och inte kom på nåt vettigt att göra annat än limma några blommor och stämpla lite 40:or!

Åh, vilka läckra stämplar Caroline har – jag borde verkligen ha kommit ihåg att ha kameran med mej! Den enda stämpeln jag använde var Grattis-stämpeln, och den var ju nog den minst coola av alla fina stämplar. Stämpelhimmelrike, och till på köpet visste hon hur man använder sån där kritfärg till stämplar – nånting som jag har funderat över.

056

Sen har jag fortsatt att virka på hexagonfilten. Alla hexagoner är klara nu, så nu skall dom få sin kantfärg som i det här fallet är svart. Äldsta ungens filt är vit, yngsta ungens grå och dottern ville ha en med svart. Praktiskt att dom har så olika filtar så kan man hålla reda på dom!

Det var den veckan det. Allt annat jag har grejat med har varit på datorn och inte direkt handarbete med andra ord… Det var det som hände i pyssel- och handarbetsväg denna vecka det – bloggutmaning hos Mitt hem är min borg ”I mina händer”

En kommentar

  1. TRE hexagonfiltar? Otroligt! Visst kan set vara förlamande med mycket pysselmaterial? Man kan bli helt riktad. Tycker ändå du fick till det snyggt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *