I mina händer just nu

040

Just nu har jag en massa grejer på gång, en hel del halvfärdiga projekt som väntar på att bli klara.

051

Jag har en hel hög med papperssnören som jag håller på och virar upp och som jag hoppas skall bli till nåt fint.

 

053 (2)

Har också gjort en del smycken den här veckan, mer om dom i ett senare inlägg när jag fått dom fotograferade någorlunda ordentligt.

 

054

Orsaken till att så mycket är halvfärdigt just nu är att pysselkedjan Tiimari gick i konkurs alldeles nyligen och hade slutförsäljning på sina varor. Vilket ledde till att mitt pysselrum ser ut som om en pysselbutik har invaderat och slängt ut allt överallt… Jag håller på och sorterar och grejar och passade på och gjorde några långa halsband nu när jag för en gångs skull hade många pärlor hemma

055

Pysselgrejorna behöver komma in i skåpen eller radas eller sorteras – håller som bäst på och letar inspiration på Pinterest efter saker man kan göra med piprensare, köpte härliga tjocka piprensare i fina färger!

007

Filten håller äntligen på att bli klar, håller som bäst på med dom sista sidorna av hexagonerna och kantar dom, och sen skall dom sys ihop!

 

Det var det som jag hållit på med den senaste veckan  och mitt bidrag till I mina händer-utmaningen. Det här är också mina söndagsbilder – ha en riktigt skön söndag du också!

En kommentar

  1. Det var inte lite det! Vilken dröm att Tiimari skulle gå i konkurs!! Förstår att du köpt på dig lager. På piprensarfronten står det still, men Pinterest vet säkert på råd, som du säger!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *