Skoj med gäster!

Igår hade jag och yngsta sonen fint besök igen. Den här gången både av Kamomilla och Juanita. Det blev mycket snack om allt möjligt skojigt, det var verkligen jättekul!

Och så fick jag tulpaner! Det ni!

Somliga hade tydligen läst min blogg och hört min klagan om tulpanbrist 🙂

Jag försöker omvända folk att gilla Boligliv-stilen med massor av färger och mönster, och gästerna var väldigt samarbetsvilliga och åkte hem med varsin hög inredningstidningar på låns (så måste vi träffas igen, och kanske låna fler tidningar!). Får se om dom hittar några goda tips i dom. Blir vi tillräckligt många som gillar boligliv kanske vi kan få dom att ta in den tidningen hit till finland – jag får bara några nr per år som maken köper på arbetsresor.

Om du vill läsa om färggranna danska hem och hitta bra tips på saker man kan göra själv plus nättips och bloggtips, så gå in på boliglivs hemsida och kolla runt på den. Där finns massor av tips på allt möjligt. Bra recept har dom också. Och så är det lite extra kul alltid att kolla runt Lucia – danskarna har en lite egen uppfattning om hur Lucia ska vara!

Det var jättekul med sån här träff, jag känner mej så inspirerad av dessa inspirerande tjejer!

Tusen tack ska ni ha!

7 kommentarer

  1. Oj vad härligt det låter. Trevligt med sällskap som delar ens intressen och syn på livet. Tulpaner är alltid välkomna, åtminstone hos mig 🙂 Ha en skön fortsättning på lördagen!

  2. Vad kul att träffa nya människor med samma intressen! Boligliv -stilen verkar intressant, jag tycker också om färggrann inredning. Måste kolla lite närmare på länken du gav. Ha en fin helg!

    Kram
    Sari från Puumuli

  3. Tack för senast Ninette! 🙂 Jag är riktigt ”uppåt” ännu! Man blir så glad av såna här träffar! 🙂

  4. hei hei.
    så trivelig at du oppdaget bloggen min og min give away, og så var det jo så fint at jeg da fikk oppdage din blogg og her likte jeg meg, så jeg skal nok følge med videre ja.
    smykke skapet du hadde tapetsert var super fint, og tulipanene lekre1 jeg elsker tulipaner.
    god helg videre.
    hilde

  5. På uppmaning av Kamomilla tog jag en titt in på din blogg och här har jag nu suttit och läst ”bakåt” i över en timme, men har bara kommit till januari.. *ler* Måste krypa i säng nu, men fortsätter läsandet en annan dag. Det är en trevlig blogg du har…

  6. Nu hann jag gå in på tidnings-sidan..härliga personliga hem…du kan skriva upp mig som anhängare..blir också mer och mer intresserad av det här med färger..om det annars är grått och mörkt i ens omgivning..som nu här i finland..är nog färger en bra terapiform för att allt ska se mycket ljusare ut 🙂

  7. Intressant att just Danmark är en sån trendsättare då det gäller inredning, både den vita stilen och den färggranna. Jag kollade länken och såg en häftig fåtölj (med påfågelaktigt ryggstöd) och hade sett en likadan i vår inredningsaffär här i närheten, som annars har den vita, lantliga stilen. Får se om guldet hittar tillbaka också 🙂 Min kusin, som bygger som bäst och älskar guld väntar bara på att få bli trendig igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *