Himmelssäng i barnum

Om det är nåt jag tycker man skall ha så är det att ha det mysigt i sitt rum när det är dags att sova. Nåt som definitivt höjer mysfaktorn med en hel massa är himmelssängar och draperier! 056

Efter att vi gjorde om vår sovrumssäng till himmelssäng ville alla barnen också ha såna fina sängar. Småttorna hade redan en slags himmelssäng, så nu var det storebrors tur att få besök av vårt eget Fixa Rummet-team.

058

Maken fixade en enkel sänghimmelstomme av fanér som han fäste i taket, sonen köpte egna tyger från Ikea (dom turkosa tygerna är färdiga sammetsdraperier som går att köpa där, dom gröna lite billigare bjussade vi på) och jag klippte och sydde draperierna.

059

Det är så mysigt att sova i en egen himmelssäng, i ett eget litet tält eller liten grotta liksom! Det ger lite extra trygghetskänsla på nåt sätt, och sammetsdraperierna är så sköna att känna på. Färgerna är också så himla läckra tycker jag, och passar så bra till övriga rummet.

5 kommentarer

  1. Vilken underbar sänghimmel!

  2. Ja, vad perfekt!
    Sonen min har ju våningssäng och det är som en lite koja däruppe och han har aldrig sovit så bra som där. Man behöver sitt ”skyddsrum” när man sover.

  3. Den blev fin och vilka härliga färger

  4. Jättefina färger. Måste vara ljuvligt att sova där!

  5. Hieno sänky! Olen aina haaveillut pylvässängystä (onkohan se oikea sana?) mutta meillä on niin pikkuiset makuuhuoneet, ettei mahdu. Tai ainakin mies on ehdottomasti sitä mieltä, ettei mahdu 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *