Det var den julpyntspackningen det!

Åh, vad skönt det är när man väl har packat bort alla julpynten! Fast lite tomt också samtidigt så jag har på känn att det blir att fixa nya vinterpynt alldeles strax.

Jag har kommit fram till att jag är lite konstig, för jag gillar nästan mer att packa bort julpynten än att ta fram dom. Jag gillar att sortera dom och reda ut ljusslingor och slänga bort söndriga pynt och sortera till loppis sånt som inte behövs längre, och lägga resten i varsin låda och skriva namn på lådorna och till sist ställa lådorna i förvaringen under trappan i väntan på nästa jul.

195 204 209 250 255 258 259Nu dags för klapp på egen axel och en bit choklad, tog lång tid det här!

4 kommentarer

  1. Jisses så mycket julpynt! Jag som har fullt sjå med att julpynta med våran EN låda. Förresten så är ju julkulorna alldeles underbart fina många härliga former och färger.

  2. Dedär stjärnaktiga julkulorna är alldeles, alldeles underbara!! Jag fick ett starkt ha-begär!

  3. Haha, jag som tyckte att jag hade mycket julpynt (en flyttkartong, och den var inte ens full)… Tack för att du ger mig perspektiv på tillvaron! 😉

  4. Bra jobbat! Ta du en hel chokladkaka tycker jag. Själv vräker jag ner allt i svärfars låda märkt ”julpunt”. (Hans modersmål är inte svenska). På senare år har jag varit tvungen att komplettera med egen låda. Fast oftast engageras mannen till detta. Jag packade upp, du packar ner. sjlv är jag tycket nöjd med den uppdelningen. Första bilden supervacker med alla färger!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *