T-rex och hans kompis

 

013Har jag sagt på länge att jag gillar att göra tvålar? Jag gillar verkligen att göra tvålar!

008

Såhär fina blev dinosaurietvålarna som jag gjöt i gipsformer! Superduperfina in i minsta detalj – detaljer som visserligen kommer att tvättas bort när man använder dom, men just nu är dom så himla fina. Små härliga små pyttedinosaurier som ränner omkring här i köket och som vi inte kan låta bli att röra på hela tiden.

 

005

till råga på allt är dom färgsatta med kakao… Tvållycka! speciellt som jag precis fick paketet med lut som jag beställde, så nu kan jag göra ännu mer tvål – varning, börja inte med denna hobby om du inte är beredd att  bli totalt biten av den, för den är beroendeframkallande!

2 kommentarer

  1. Fint! Kul att blanda i lite av varje, som kakao. Jag har en kompis som gör tvål och säljer så hitills har jag bara köpt av henne.

  2. Coooolt! Bra att du varnar för denna livsfarliga hobby 😉 Kramar Liza

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *