Äntligen torsdagskrea!

Det har varit lite paus på torsdagskreaområdet, men nu fick vi det äntligen att lyckas igen, May-Britt och jag.

Den här gången skulle vi laga girlanger. May-Britt hade en massa jättefina bilder till inspiration, så jag visste inte riktigt var jag skulle börja. Men så började jag göra en egen girlang på datorn, inspirerad av Slagt en hellig ko, som flera gånger har haft girlanger som man kan ladda ner och skriva ut.

Jag gjorde en mall i photoshop och så gick jag igång och provade ut olika mönster. Första girlangen var jag inte alls nöjd med, eller den var sådär ok, men inte helt mitt i prick.

Sen blev det prickar för hela slanten! Både en pastellfärgad och en med mera pangfärger.

Min kära assistent kom förbi och hjälpte mej att klippa ut flaggor. Och servicera med dryck och ätbart (konjak och choklad!).

Sen fick han mej att  garva och passade på att knäppa en bild just då!

Det är bara så kul med såna här skypekreakvällar! Man får ha det mysigt och roligt tillsammans med sin kreaväninna och har man tur ställer assistenten upp med god bespisning och roliga jokes!

p.s. skall lägga ut girlangen här på bloggen, så får du downloada den om du vill!

5 kommentarer

  1. Vilka söta små minivimplar!!

  2. Jättesöta girlanger/vimplar! Ska bli skoj att träffas! Här hemma har jag en som frågat många gånger idag redan om X är hemma nu då (så att vi kan starta ditåt).

  3. Jättesöta vimplar..har själv tänkt laga en vimpgirlang i tyg..just med prickar..bl.a. dom är bara så fina. Ha en trevlig fredag 🙂

  4. Vad härligt med såna kvällar! Jag har ett par pyssliga kompisar, men alla har så bråttom hela tiden så det blir aldrig av att pyssla tillsammans. Gulliga vimplar, såna kan man ha nästan överallt ju 🙂

  5. Pingback:Bonusgåva | Tedags hos Tant Ninette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *