Fina tantgrejer

Min mor städade ur några skåp och hittade en del grejer som hon inte längre ville ha, men som passar alldeles utmärkt åt mej som plötsligt har fått ”tantsmak” 🙂

Skålarna är nyare, så dom har jag inga associationer till, men dom lär nog göra susen bland barnen misstänker jag. Rosorna stod framme när jag var liten, passar lagom när man vill ha det lite mer romantiskt nånstans.

Ballerinan tillhörde ursprungligen min morfars mor. Ballerinan har jag tittat på och beundrat många gånger, och nu står hon alltså hemma hos mej! När jag var liten brukade jag fantisera att det var jag, att jag hade en sån där fin balettklänning och ros i håret (och två hela armar!). Hon är lika fin idag som när jag var liten.

Tack mamma!

2 kommentarer

  1. varsågod……

  2. Kul att allt sånt finns sparat! Både in mamma och mormor har varit prylsamlare och fast mommos lägenhet var tipptopp, alltid dammfri och varje sak hade sin givna plats hade hon mängder av porslinsfigurer, dockor från sina resor mm. Jag har inte haft hjärta att kasta dem, men har heller inte velat ha fram dem, men sakta men säkert plockar jag fram en efter en ur sina gömmor 🙂 Väcker så många fina minnen, inte sant?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *