Pink and white Christmas tree – rosavita julgranen

I hallen står en ny vit julgran, köpt på rea ifjol efter jul och nu pyntad för första gången.

Christmas tree

”Wow!” vad barnens kommentar, och sen gick dom och pillade på alla julpynten (som är såna som man får pilla på – det lönar sig inte att ha andra julpynt än det framme på ett sånt här ställe som alla går förbi hela tiden) och beundrade allt som glimmade och glittrade och rörde på sig (en del av dockorna har snören att dra i).

Christmas tree

Julgranen har fått sig en omgång rosa glitter som jag hade liggande, rosa pärlor som jag köpte till en julgran för mer än 15 år sen och som legat i förvar sen dess, och så diverse julpynt som har letat sig hem till oss under åren. Plus några nya: pappersdiamanterna och fluffiga garnbollar. Pappersdiamanterna kräver lite tålamod att orka vika (men bara lite i mitt tycke), garnbollarna kan vem som helst göra – till och med barn. Jättekul och på nåt sätt terapeutiskt att göra såna tycker jag! (hur man gör såna beskriver jag i det här inlägget)

Christmas tree

Det enda som saknas nu är att fixa till nåt framför den fula julgransfoten. Eller ful och ful, den är väl okej, men skulle se ännu finare ut om den var täckt av nånting så man riktigt kan låtsas att det är en riktig gran som nu bara råkar vara lite vit och glittrig!

In our pink hallway we have a brand new white Christmas Tree, that I decorated with all the kid stuff I could find in my Christmas boxes. Plus some brand new homemade ornaments. I have plans for more ornaments for this tree actually, just have to have some spare time and some kids in cooperative mood and then hopefully this tree will have the right look. It already fits into our home, with all the candy colours and the whimsical stuff, I just want to cover up that ugly base a bit – any suggestions are more than welcome!

4 kommentarer

  1. Jädrans så fin!! Den tycks verkligen passa i hallen.. eller om det är tvärtom .. Gillar att granen inte är så konventionell!!

  2. Vilken sagogran! 🙂

  3. Härligt med sådär mycket pynt att själva granen knappt syns!

  4. Denhär e bara så dig!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *