Glittriga svampar

Idag blir det en till titt på mina fina glittriga svampar. Dom passade nämligen perfekt på mina guldiga björkstumpar tyckte jag!

Svamparna såg rätt så tråkiga ut innan , men dom var rätt så naturtrogna så jag visste att dom skulle bli fina med ett lager glitter på sig.

glittered mushrooms

Jag limmade fast lite olikfärgade glitter på svamparna – nu borde ingen tro att dom är riktiga i alla fall, ungarna och deras kompisar har hela tiden gått förbi asken med svampar och kommenterat. Dom gillar visst inte tanken på svampsoppa, kan jag märka…!

 

glittered mushrooms Svamparna har fått flytta in i vardagsrummet, fastlimmade med limpistol på vedträna.

glittered mushroomsKänns som ett ganska avdämpat julpynt som passar bra in i vardagsrummet där jag vill ha det lite mer lugnt och stilla än övriga huset märker jag.

Övriga ställen brassar jag på med färger av alla de slag, men i vardagsrummet blir det mest grått, grönt och turkost som bas. Och så några lila glittriga svampar – det blir bra det!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

6 kommentarer

  1. Ljuvligt! Jag visste du skulle lyckas få till nåt helt toppenfint när jag såg den där svamplådan på en bild här tidigare! Vilken idé att sätta fast dem på stubbarna, hur snyggt som helst!

  2. Fint med svampar! Låter helt galet med glittriga svampar som dekoration, men det är verkligen alldeles förtjusande! Kramar Liza

  3. Så finadina stubbar och svampar blev. För att inte tala om stjärnorna helt underbara. Tycker speciellt mycket om den som har olika färger.

  4. Emma Berggren

    Jag tänker mycket på och längtar efter mer glitter i mitt hem. Det bara måste komma härifrån! Egentligen är det inget som stoppar mig: treåriga dottern skulle bli överlycklig!

  5. Oj va fina svampar =) Var har du hittat lila glitter? Lampan med tekannan o kaffekoppar är urtjusig, har du fixat den själv? Hur gjorde du den i så fall ?

    • Tant Ninette

      Det skrev jag om i det här inlägget: http://www.familjenbahne.com/?p=1034 Men sen dess har jag bättre kamera, så jag kanske borde ta lite nya bilder på allt jag har hemma känner jag!
      Lila glittret var från en butik i Köpenhamn, såg liknande glitter i Tiimari, men dom har ju stängt nu. Brukar också finnas i olika butiker som säljer scrapbookingmaterial.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *