Papper från Happy Monday = här viks det tranor!

093

För ett tag sen fick jag ett så fint paket från Lena på Happy Monday (jag skrev om dom fina lyktorna i det här inlägget), och gissa hur glad jag blev när jag öppnade det och hittade så här fina skatter i det! Jag är så glad att jag har den här bloggen och har fått så fina vänner via den, som just dej Lena – du är alldeles underbar, och visste precis att skicka paketet i rätt ögonblick för just den dagen var en lite extra grå höstdag, som genast blev piggare och gladare!

097

Med i paketet var ett sånt här sött litet häfte med lappar – perfekt att ha med mig i min handväska och sen dra fram när jag ska skriva nån lapp åt nån. Snofsigt värre!

119

En av ungarna fick i somras en jättefin bok om Origami för barn, och sen dess har det här med origami varit på tapeten lite nu och då här hemma. Så när jag såg dom där fina origamipappren visste jag att jag inte skulle kunna hålla mej från att vika dom till nånting fint!

124

Barnen älskar att pyssla och det är nog minsann roligt att pyssla med fina mönstrade papper. Fast dom får hålla sig till mina billiga mönstrade papper ur min pappersgömma – själv tog jag och njöt av mina alldeles splitternya japanska papper som doftade precis sådär som japanska papper doftar (dvs rätt så hemskt egentligen! ungarna klagade när jag vek mina tranor). Jag tog och satte igång och gjorde tranor, har länge tänkt att vi borde ha nåt som hänger i vår säng i sovrummet och tranor passar perfekt kände jag.

tranor

Först vek jag en trana, sen vek jag två, sen många…

Dom liksom bara förökade sig av sig själv på nåt sätt.

Jag hade aldrig vikt en trana tidigare, men kollade in en video på youtube och sen satte jag igång. Det tog några försök innan jag kunde det utantill. Sen måste jag lära maken som klarade av att vika en trana efter bara två försök!

047

Viker man tusen tranor så får man en önskning av tranorna! Cirka 920 stycken kvar att vika med andra ord, men jag är på god väg!

Tack till min kära sponsor Happy Monday-Lena! (som är min enda och bästa och mest fantastiska sponsor som jag är så glad för!) Man kan inte annat än bli glad för såna här härliga överraskningspaket!

En kommentar

  1. Oj, oj så fina dom är!! Kan tänka mig att det kan ta några försök innan man kommer på tekniken – vet inte om jag har tålamod för sånt, men minns att jag gjorde det som yngre! En pysselkväll, någon i framtiden kan hända?! 🙂 Skön kväll till er & fin fin sponsor du har minsann!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *