Hemmaspakurs?

Nora frågade

Jag undrar om du någongång har tänkt på att dra en kurs i hemmaspagrejer. Typ en tvålkurs eller så, jag skulle definitivt delta!

 

Japp, det har jag definitivt övervägt! Tror det blir i egen regi i så fall – det är så dålig lön om man får timlön via nån verksamhet, så jag får hellre samma lön för att fixa ihop nåt hemma själv i så fall. Eller som egen firma nån gång i framtiden. Men det blir inte i år, i år har vi alltför bråttom med skolstart och sånt. Har definitivt övervägt det, för jag gillar verkligen att göra hemmaspagrejer och att lära ut sånt åt andra.

En annan  plan är att göra en youtube-video om hur jag gör tvål, men hittills har jag inte haft tid till det – får se hur det blir sen när vi börjar få lite mer rutin på vardagen. Sen skall här göras tvålar har jag tänkt, och badbomber och badsalt och krämer!

olivoljetvål

Ja, och så skulle jag gärna hålla pepparkakshuskurser också nåt tag – än så länge håller jag dom helt gratis för folk som jag känner, men i framtiden så kanske det blir några betalkurser för andra också. Det skulle vara kul tycker jag! jag har kommit fram till att min grej inte är att sälja saker (jag får så dåligt samvete om jag försöker sälja nåt som jag själv har gjort, så maken sköter den biten!), jag undervisar hellre – får en kick av att hjälpa andra att lära sig saker!

3 kommentarer

  1. Jag kommer också jätte-gärna på tvålkurs 🙂

  2. Jaaaaa, pepparkakshusbakskurser! 🙂

  3. Många intressanta kurser på G

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *