Snabbt ”göra om”-bord

  table redo

Det är en fördel att vara känd som ”skrotsamlare” (eller åtminstone är det det om man verkligen är det!), alla möjliga saker hittar sig hem till oss när vänner och bekanta städar ur sina vindar och gör sig av med saker. Det här lilla söta bordet är en sån grej som hittade hem till oss och som behövdes en liten omfixning. Plastbandet var i dåligt skick och såg oläckert ut, träytan var också mindre fin sådär på nära håll så det var lätt att bestämma sig för att ge bordet en helt ny look

table redo

Det tog inte många minuter heller, så var det klart! Jag bytte ut de röda plastbanden mot ljusrosa snöre, sen tog jag kontaktplast och plastade över bordsytan.

table redo

Plasten kommer från Tiger och säljs som hyllpapper har jag för mej. Tog inte många minuter som sagt, och nu har vi ett nytt litet bord för förvaring av tidningar eller t ex skolböcker såhär lagom till skolstarten.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 Replies to “Snabbt ”göra om”-bord”

  1. Sandra

    Har nästan likadant papper i mommos gamla skåp. Kanske från 60-talet t.o.m.? Skulle gärna ha mera för att hyllpappra om. Börjar vara lite slitet…

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *