Parasollfot DIY

Parasollfot av betong

Här kommer ännu en DIY från kära maken – egen parasollfot av betong. Vi behövde en ny parasollfot och maken ville både spara pengar plus testa på att göra en sån själv, så han tog och svängde ihop den här en kväll. Först sågade han till ett metallrör som parasollet passade i, sen gjorde han en form som han gjöt betong i och lade i några stenar och grejs. Ser superfin ut och funkar hur bra som helst!

Parasollet står vid den lilla plaskpoolen som vi köpte den här sommaren. Det var minsann ett superbra köp kan jag berätta! Ungarna plaskar och härjar i den i timtal så vi vuxna kan få lite ledig tid ibland också. Det blir på nåt sätt lite mer sommar också när man har ett gäng glada plaskande barn i sin trädgård!

En kommentar

  1. fint och fiffigt… pool är liksom det som saknas i vår trädgård, får kanske bli en till nästa sommar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *