Duktyngder – snabb DIY

Ibland får man snilleblixtar som är snilleblixtar mer i teorin än i praktiken, åtminstone i vår familj. Det här är en sån DIY som funkar jättebra förutom eventuellt i småbarnsfamiljer med ungar som gillar att pilla på allt möjligt…

Sometimes you get a bright idea which is brighter and better in theory than in practice, especially in this family. This is one such DIY that works great except maybe in families with small children that like to pick things apart…

Duktyngder av stenar

 Anyways, för att göra tyngder till min duk tog jag ett gäng runda släta stenar. Virade neonsnöre runt dom några varv och knöt sen fast banden i en gardinklämma. Tog cirka 20 sekunder per duktyngd. Och ungefär lika länge för en av ungarna att pilla bort dom!

Jag gillar fortfarande hur dom här duktyngderna ser ut, men nästa gång fäster jag knutarna med lite superglue så dom blir säkra från små pillfingrar.

To make these tablecloth weights I took a bunch of flat round rocks. I used some neon colored string to wrap around the stones and then tie to a curtain thingy (have no idea what they are called, but those small clips). It took about 20 seconds, about as long as it took one of the kids to take apart all the weights…!

I still like how they look, but the next time I make these I will use some superglue to secure the knots.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “Duktyngder – snabb DIY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *