Traskrona

Vi har lite bråttom just nu (grejar inför TV-filmningen, känns pirrigt!), men jag vill ändå passa på och visa upp en bild på min fina traskrona som hänger i trädgården: traskrona

Där hänger den och vajar och piggar upp så vi kan låtsas fira pappas födelsedag varje dag om vi vill! Jag gjorde den av ett gammalt tunnband som jag hittade i garaget och gamla matttrasor som jag knöt fast. Superenkelt trädgårdspyssel som går hur snabbt som helst att fixa till och som ger lite extra feststämning!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 Replies to “Traskrona”

  1. kollijox

    Så fin. Det hänger sådana på Jills ”föris” och jag får alltid en glad känsla i kroppen när jag ser dom. Står som nästa punkt på att göra listan! Å tv-filmning!? låter spännande. Jag har nog missat lite här känner jag.
    Ha en fin dag!

    Reply
  2. Pingback: Trasvimplar! | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

  3. Pingback: Den frestande traskronan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *