Bloggistan

Häromdagen skådade mitt högra öga att det finska programmet Bloggistan nu också går på SVT! Om du vill bekanta dej lite mer med olika finska DIY-bloggare så skall du passa på och knäppa på SVT2 på onsdagar 19.30 (20.30 finsk tid). Veckans programm handlar om OutsaPop, en bloggare som gör en massa härliga kläd-DIYs och som jag själv började läsa tack vare programmet. Sen måste du passa på och kolla på femte eller sjätte programmet eller nåt sånt när det är Kajsa Wikmans/Sykos tur! Kajsa är en self-made finlandssvensk succébloggare med böcker och grejs och allt möjligt – sånt blir man lite extra stolt över när man själv är finlandssvensk och själv gärna pysslar!

Blogistania/Bloggistan

Avsnitt 1 kommer förresten i repris ikväll på svt24 kl 23.00, så om du missade det har du ännu en chans ikväll.

Själv skrev jag om Blogistania (som programmet heter på finska) ifjol här på bloggen. Gillade verkligen programserien, det var jättekul att bekanta sig med olika finska DIY-bloggare och få se lite hur det går till bakom kulisserna. Plus lite extra kul med Kajsas program och se hur hon bodde och jobbade tycker jag!

2 kommentarer

  1. Den serien blev bara ett måste för mig att se. Sååå kiva!

  2. Oj, tack så rörd jag blir över uppmärksamheten! Hurra för programutbyten mellan de nordiska kanalerna! Vi får danska bönder, och Sverige får- mej 😉 Avsnittet jag är med i är nummer 3 och sänds 5 maj! Sen programmet gjordes har mitt hår växt ut igen och vi har flyttat till Ekenäs, som jag drömmer om i programmet 🙂 Och 60 kvadrat är numera 120 + egen gård!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *